Profil

Kiropraktor Tage Rasmussen blev uddannet Kiropraktor i 1986. Kiropraktisk Klinik Faxe v. Kiropraktor Tage Rasmussen har eksisteret siden 1989.

Tage er uddannet Doctor of Chiropractic (D.C) og uddannet til at tage røntgenbilleder. Klinikken har eget røntgenudstyr.

Tage har 35 års erfaring som kiropraktor.


Afhjælpe smerter

“Jeg valgte at tage uddannelsen til kiropraktor, primært fordi jeg fandt tanken om at kunne hjælpe andre mennesker til at slippe af med deres smerter, meget tiltalende. Begge mine forældre gik til kiropraktor da jeg var barn, og allerede da jeg var 12 år, prøvede jeg på min egen krop, hvor effektivt kiropraktik kan afhjælpe smerter.”


Kiropraktik og bedre energi

“Den gang jeg tog min uddannelse, var der også et stort fokus på hvordan kiropraktik kan bruges mere generelt til at hjælpe folk til at fungere på et mere optimalt niveau.”

“Jeg fandt det meget fascinerende at lære, hvordan jeg med kiropraktik ikke alene kan afhjælpe smerter, men også kan give det menneske jeg arbejder med, et løft i velvære, energi og balance. Jeg har lært teknikker til at påvirke organerne til et bedre flow, arbejde med mediansystemet, lymfesystemet, få mellemgulvet til at slappe bedre af, forbedre balancen i musklerne osv. I det hele taget hvordan jeg kan få kroppen til at fungere på et højere niveau, så det er rarere at være.”