VELKOMMEN

 

HVAD FOREGÅR DER
HOS KIROPRAKTOREN?

 

KNÆKKET, HVAD ER DET?
- SPØRGSMÅL OG SVAR

 

BØRN OG SMERTER

 

HVAD KAN DU
FÅ HJÆLP TIL?

 

PROFIL

 

KONTAKT OG
ONLINE BOOKING

 

 

TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE

 

Kiropraktisk Klinik Faxe gennemførte i oktober-november 2018 en anonym bruger- tilfredshedsundersøgelse blandt patienterne.

 

Vi modtog 23 besvarelser og var meget glade for at læse, at vores patienter helt overvejende har et godt eller meget godt indtryk af klinikken.

 

Der var én bemærkning om, at møblerne var af ældre dato, og 2 patienter havde oplevet en mindre ventetid på at komme ind til behandling.

 

Bl.a. som opfølgning på undersøgelsen har vi nu skiftet stole i venteværelset og lagt nyt gulvtæppe på i behandlerrummet.

 

 

 

Vi gennemfører en ny tilfredshedsundersøgelse i efteråret 2019, og har du indtil da bemærkninger – det være sig ris eller ros – til klinikken, vores personale, ventetider, behandlingen eller andet, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

 

HVAD SPURGTE VI OM?

 

dette link kan du læse, hvad vi spurgte patienterne om.

 

 

 

 

   
   
 

KIROPRAKTISK KLINIK FAXE

RÅDHUSVEJ 55 B

4640 FAXE

TELEFON 56 71 30 05


webdesign: webnestor.dk

INFORMATION OM:

Aktindsigt

Klage over den sundhedsfaglige behandling

Patienterstatning

Utilsigtede hændelser

 

Privatlivs- og cookiepolitik

Brugertilfredshedsundersøgelse

 

 

Kiropraktoren har patienter fra hele region Sjælland, særligt fra Sydsjælland og Østsjælland. Er du eksempelvis på ferie i det tidligere Storstrøms amt, og får akutte smerter, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan desværre sjældent tilbyde tider fra dag til dag, men du kan altid komme på venteliste, så kontakter vi dig, hvis vi får et afbud.